KADA SE NIŠLIJKA MIONA UDALA ZA AMERIKANCA, SVEKRVA NIJE HTELA DA JE VIDI U KUĆI: Evo šta se sada dešava
Miona Bel, Foto: PrintScreen/ TikTok/ mionabell

PUKLA TIKVA

KADA SE NIŠLIJKA MIONA UDALA ZA AMERIKANCA, SVEKRVA NIJE HTELA DA JE VIDI U KUĆI: Evo šta se sada dešava

Spekulacije o njihovom razvodu pojavile su se krajem 2023. godine

Objavljeno: 12:31h

Ljubavna priča Nišlijke Mione Bel, koja se udala za bogatog Amerikanca, privukla je veliku pažnju javnosti. Međutim, ljubav je pukla posle 2 godine, ubrzo nakon venčanja.

Naime, Miona Bel radila je kao šminkerka, a onda je odlučila da se sa dečkom prijavi u američki rijaliti "90 dana vereni". Miona je zapravo otišla kod dečka Džibrija Bela, muzičara rođenog u Americi, ali koji u Srbiji koristi ime Jovan Crnović. Njih dvoje ubrzo su postali zanimljivi publici, a tome svedoči i veliki broj pratilaca na Instagramu.

1 / 5 Foto: Printscreen / Instagram/Mionabell

Spekulacije o njihovom razvodu pojavile su se krajem 2023. godine, kada su njihovi obožavatelji počeli da primećuju da je par prestao da deli zajedničke fotografije. U međuvremenu, oboje su uklonili sve zajedničke fotografije, dok su takođe skinuli burme.

Njih dvoje odbijali su da daju odgovore o razvodu, umesto toga, posvetilii su se poslu.

Džibri je nedavno podelio da su porodični problemi, traume i tragedije doveli njega i Mionu u agoniju. On je istakao da je zažalio što je učestvovao u rijalitij, kao i da je Miona prokockala njegovo poverenje. Takođe je priznao da je on bio inicijator raskida, ali da uzrok istog nije prevara, kako se ranije spekulisalo.

Međutim, Srpkinja nije gubila vreme, već je počela da izlazi sa novim dečkom, Terzom Ronom. Uprkos tome što nije zvanično potvrdila novu vezu, Miona je objavila dovoljnon naznaka da nema vremena za prolivanje suza.

Zanimljivo je da Mionina bivša svekrva nije odborvalanjihovu ljubavnu vezu, a mnogi su spekulisali da nije htela Srpkinju za snajku.

Bonus video:

01:44

IMATE NOVAKOV SUVENIR? Jedna Amerikanka zgrnula bogatstvo, njegove stvari MERE SE SA ŠEST CIFARA! Brajović: Đoković je darežljiv

(Espreso / Stil / Milka Đukić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.